نگاهی به حضور امین صدیقی در ساترا
شاید از این نظر حضور امین صدیقی را بتوان مغتنم شمرد که روند بررسی فیلمنامهها، موضوعات و جلوگیری از ولنگاریها و اتفاقات ضدفرهنگی آینده درست پیش برود.
به گزارش ایران فیلم پرس، ساترا نیازمند اشخاصی است بتوانند در تعامل با هنرمندان، میان پسند مخاطب و جذابیت داستانپردازی از سویی، پایبندی به اصول دینی و مبانی فرهنگی جامعه از سوی دیگر و استانداردهای حرفهای نگارش متون و اجرا توازن ایجاد کنند تا در عین خدشهدار نشدن بایستههای فرهنگی، شاهد آثاری با کیفیت و جذاب باشیم.
به نظر میرسد سابقه مدیریتی- رسانهای امین صدیقی در کنار دانش نظری و خلق و خوی هنری ایشان (شاعر و مترجم) ملزومات لازم برای توازن میان سه ضلع پیش گفته را در خود نهفته دارد.
شورای تولید و انتشار هر دو به طور ذاتی اهمیت دارند و بر روند حرفهای انتخاب موضوعات و سوژهها و نظارت درست بر فیلمنامه و برطرف کردن مشکلات آن که متأسفانه بارها در فضای شبکه نمایشخانگی شاهد بودیم که مشکلِ این نوع سریالها همیشه در مرحله تولید و بررسی فیلمنامهها بوده است.
به همین خاطر بخش تولید از اهمیت بسزایی برخوردار است. البته در عین حال شورای انتشار هم اهمیت دارد و در این بخش هم شاهد حضور اعضای خوب و توانمندی هستیم که حضورِ نمایندهای از مجمع رصتا هم در این راستا میتواند بسیار مؤثر و کارآمد باشد.
حضور امین صدیقی در شورای تولید و انتخابِ او شاید به همین خاطر باشد که روند بررسی فیلمنامهها، موضوعات و جلوگیری از ولنگاریها و اتفاقات ضدفرهنگی آینده درست پیش برود.
این انتخاب و اعلامِ اعضای شورای تولید و انتشار نشان میدهد قرار است روی بخش تولید و ساخت آثار نمایشخانگی و بازار پلتفرمها بیش از گذشته حساسیت نشان داده شود. حساسیت غیرحرفهای نه بلکه از روی اصول و مبانی این فضا دنبال شود.
در دوره تحول رسانه ملی که محتوا بیش از هرچیزی اهمیت دارد در فضای سریالسازی خودش شورای فیلمنامهنویسی و بخشهای مختلف نظارتی را حاکم کرده که بتواند سریالها را در مرحله سیناپس و طرح به مرحله تصویب و تولید نرساند و با فیلمنامه کامل و درست، سریال و فیلم را کلید بزند.
این فرهنگ درست و اصولی تصویب فیلمنامه و ساخت سریال را به شبکه نمایشخانگی هم آورده است و احتمالاً از این به بعد سازندگان سریالها و صاحبان پلتفرمها نمیتوانند هر نوع فیلمنامه، موضوع و کاری را به مرحله ساخت و انتشار برسانند.