به گزارش ایران فیلم پرس، سیدعباس صالحی شریعتی که وزیری تازهکار و ناآشنا به ساختار وزارت ارشاد نیست، متولد ۱۳۴۲ در مشهد و دارای تحصیلات دکترای فلسفه است؛ او دروس مقدماتی را در مدرسه موسوینژاد و دروس سطح را در خدمت حججالاسلام صالحی، مدرسی و فلسفی گذراند، در حوزه علمیه قم از دروس آیتالله وحید خراسانی بهرهمند شد، همچنین در مباحث فلسفی از ابراهیمی دینانی، انصاری شیرازی و حسنزاده آملی بهره برده است.
سیدعباس صالحی در دولت یازدهم به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد و در ۲۸ مهر ۱۳۹۵ بعد از استعفای سیدرضا صالحی امیری، وزیر وقت فرهنگ به سرپرستی این وزارتخانه منصوب و در ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ از سوی حسن روحانی بهعنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و توانست از مجلس رای اعتماد بگیرد.
وی از ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری بهعنوان نماینده ولیفقیه در موسسه اطلاعات و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول این روزنامه منصوب شد.
سردبیری مجله حوزه، مسئول دفتر تبلیغات اسلامی خراسان، عضو هیئت مدیره و عضو هیئت امنای دفتر تبلیغات اسلامی، مدیرمسئول نشریه پژوهشهای قرآنی، مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه»، موسس سایت «دین آنلاین» و… از دیگر سمتهای اجرایی و علمی سیدعباس صالحی بوده است.
او در سخنان روز گذشتهاش (سهشنبه، ۳۰ مرداد) بر موضوع وفاق ملی تأکید کرده و گفت: نظریه دولت وفاق ملی هم در فضای عملی و هم در فضای نظری باید در دو سطح نظام حکمرانی و رابطه دولت و ملت استمرار پیدا کند. او کاهش رابطه تعاملی دولت و ملت را یکی از موضوعات نگرانکننده برشمرد و کار عمده دولت وفاق ملی را ترمیم رابطه دولت و ملت برشمرد.
صالحی به گسستهای نسلی و جنسیتی، فاصله گروههای مرجع و از جمله پیشکسوتان و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه با دولت و ارکان حکمرانی اشاره کرد و تأکید داشت که باید فرهنگ و هنر و رسانه، مفصل ارتباطی و میداراندار ارتباط دولت، ملت باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید