هفتهای که گذشت؛ موضع صریح، شبکه جدید و نشست جنجالی
پیمان جبلی به دانشگاه امام صادق(ع) رفت و پاسخهای صریح او تکلیف سلبریتیها را روشن کرد. رادیو تبیین شنیدنی شد و مرضیه برومند برای اولین بار در مقام مدیرعامل خانه سینما مقابل اهالی رسانهها نشست.
به گزارش اختصاصی ایران فیلم پرس، سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون در هفتهای که گذشت اتفاقات مختلفی را به خودش دید. بگذارید با چند اتفاق جدید شروع کنیم.
اولین اتفاق شاید اضافه شدن رادیو تبیین به جمع دیگر شبکههای رادیویی باشد که معاون صدا با حضور جمعی از مدیران و خانوادههای شهدا این شبکه را رسماً افتتاح کرد. رادیو تبیین از 6 خرداد کار خودش را آغاز کرده و تا 27 تیرماه روی موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز شنیدنی خواهد بود.
دومین دو سریال مهم در شبکه نمایشخانگی است؛ در کنار آغاز تولید رسمی فصل دوم «زخمکاری» خبری از کار جدید کارگردان «سقوط» آمد. این اثر نمایشی «حیثیت» نام دارد.
مثل پروژه قبلی محمدحسین مهدویان دوباره در مقام مشاور حضور دارد و مهدی حسینینیا از بازیگران خوب سینما و تلویزیون نقش اصلی این سریال را برعهده دارد و قرار است به زودی از شبکه نمایشخانگی پخش شود.
بیشتر بخوانید:هجمه، دعوا و تحریم را تمام کنید؛ سینما آرامش میخواهد!
سومین اتفاق اکرانهای جدید در سینمای ایران است؛ تکلیف «کت چرمی» جواد عزتی روشن شد که از هفته آینده روی پرده سینماهای کشور برود. از طرفی دیگر پروژه چند ساله «مصلحت» که بسیاری منتظرِ تماشای این فیلم بودند قرار است از چهارشنبه 17 خردادماه اکران خود را در سینماها آغاز کند.
اما در این میان حواشیِ بیماری فردوس کاویانی هم با بازتابهای مختلفی همراه است. بعد از اظهارنظر ایرج راد درباره پیگیری وضعیت درمان این هنرمند پیشکسوت، دختر فردوس کاویانی با انتشار عکسی از پدرش در فضایمجازی واکنش نشان داد و از شرایط نسبتاً پایدار و خوبِ پدرش خبر داد.
در حوزه تئاتر، تیترِ «شمس و مولانا» منتظر دریافت مجوزند! توجه بسیاری را به خودش جلب کرد. هادی مرزبان گفتوگویی انجام داد و درباره تازهترین وضعیت اجرای نمایش تازهاش «نوبت دیوانگی» توضیح داد و گفت: بازیگران این نمایش را انتخاب کرده ولی منتظر مجوز شورای نظارت و ارزشیابی است.
نمایش «نوبت دیوانگی» که متن آن نوشته پرویز زاهدی است، روایتگر ماجرای دیدار شمس و مولاناست و البته در این نمایش قصه عشق کیمیا، نادختری مولانا و شمس نیز پررنگ است.
شب گردهمایی سینماگران انقلاب و دفاعمقدس فرارسید و موضع صریح محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی بازتابهای زیادی را به خودش اختصاص داد. او در کنار نقد رفتارهای یک بام و دو هوایی برخی از هنرمندانی که شامل عفو رهبری شدند نسبت به نگرفتن پروانه ساخت و نمایش و اکران در خارج از کشور و حضور در جشنواره کن واکنش تندی داشت.
او گفت: «هرکس به هر دلیل با فیلمهای قاچاق و بدون پروانه ساخت در ایران و خارج از ایران علیه کشور کار کند، با او قطع همکاری میکنیم. خانه سینما هم همین کار را میکند. همه عوامل از بازیگر و تهیهکننده تا عوامل فنی دچار مشکل خواهند شد، زیرا در غیر اینصورت سینمایی نخواهیم داشت که بخواهیم امنیت آن را حفظ کنیم.»
فردای آن روز مرضیه برومند برای اولین بار در مقام مدیرعاملی خانه سینما نشست خبری با اهالی رسانه داشت.
بیشتر بخوانید:مسابقه «صداتو» با تمرکز بر موسیقی ایرانی
برومند نخستین نشست رسانهای خود را در مقام مدیرعامل خانه سینما با همراهی محمد مهدی عسگرپور رییس هیات مدیره در حالی برگزار کرد که درباره بودجه خانه سینما، اظهارات اخیر رییس سازمان سینمایی و برخی مسائل روز سینما صحبت کرد.
او در پاسخ به اظهارنظری درباره سابقه «جنگجو بودنش» تصریح کرد: «من جنگجو هستم ولی اهل به هم زدن نیستم. از ابتدا دعوا نمیکنم و اگر لازم باشد در انتها دعوا می کنم. البته اوضاع به آن بدی نیست ولی روحیه جنگجویی من دلیل نمیشود که از الان بجنگم».
البته در عین حال به این نکته هم اشاره کرد که خانه سینما اصلاً روبروی سازمان سینمایی قرار ندارد.
ناگفته نماند که این نشست میان خبرنگاران و مرضیه برومند و عسکرپور صحبتهای جنجالی رد و بدل شد.
فردای آن روز موضع صریح دیگری را هم شاهد بودیم که بازتابهای آن به مراتب بیش از دیگر اظهارنظرهای رئیس سازمان صداوسیما بود. او به دانشگاه امام صادق(ع) رفت و به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.
وقتی دانشجویی از او درباره بازگشت چهرهها و برخی برنامهسازان به تلویزیون سؤال کرد؛ او این چنین پاسخ داد:
«برخی برنامهای داشتند مخاطب را با خودشان میآوردند و حالا همانها به نظام، مردم و اعتقاداتشان لگ زدهاند. آیا از من انتظار دارید برای اینکه پرمخاطب شوم بروم خواهش و التماس کنم تو رو خدا بیا؟ پس کار کمی نیست که ما شب عید و نوروزمان را بدون التماس به چهرههای این چنینی پشت سر بگذاریم تا اثبات کنیم صداوسیما وابسته به چهار سلبریتی وطن فروخته نیست.»
او همچنین در بخشهای دیگر به سؤالاتی درباره قبیلهگرایی، آگهیهای بازرگانی، مدیریت در شبکه نمایشخانگی و بخشهای دیگری پاسخ داد.