نگاهی به برنامه جدید «برو پی کارت»
گروه: تیتر دو , رادیو و تلویزیون | کد خبر: 9019 | ۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۷
تهیهکننده «برو پی کارت» درباره ویژگیهای این مجموعه که قرار است به کلیشههای شغلی و تحصیلی بپردازد اشاره کرد.
به گزارش ایران فیلم پرس، وحید ولی تهیهکننده برنامه «برو پی کارت» درباره این برنامه که بهزودی روی آنتن شبکه امید میرود بیان کرد: این برنامه ناظر به مساله هدایت شغلی و تحصیلی برای نوجوانان است و صرفاً معرفی شغلی نیست.
وی اضافه کرد: آمار هدایت تحصیلی در کشور ما آمار خوبی نیست یعنی خیلی از جوانان وارد رشتههایی میشوند که بعداً میفهمند نباید وارد آن میشدند. یا میبینیم خیلیها وارد مشاغلی میشوند که به آن علاقه ندارند اما صرفاً در آن شغل تحصیل کردهاند. آمار رضایت شغلی در کشور ما پایین است که نشان میدهد درست انتخاب نشده است.
این تهیهکننده درباره جزییات برنامه بیان کرد: برنامه «برو پی کارت» ۲۶ قسمت است سال گذشته به نوعی فصل اول این برنامه را داشتیم که در یک ویژه برنامه پخش شد و این عملاً فصل دوم است اما تغییر زیادی با فصل اول دارد. این فصل ۲۶ قسمت ۵۰ دقیقهای است که هر قسمت ۶ بخش مختلف دارد.
وی با اشاره به یکی از آیتمها اضافه کرد: در هر قسمت ابتدا بخشی به اسم «از آب گذشته» داریم که در کل برنامه درباره ۲۶ شخصیت است و هر قسمت به یکی از شخصیتهای مشهوری میپردازد که در زندگی خود چه مشاغلی را تجربه کردهاند و بعد به شغلی رسیدهاند که با آن معروف شدهاند. مثلاً خیلیها نمیدانند خسرو شکیبایی تا بازیگر شده است چه تجربههای دیگری داشته یا نادر ابراهیمی نویسنده مشهور چه کارهای دیگری در زندگی خود انجام داده است و چه مسیری رفته تا نویسنده شود یا جلال ال احمد را خیلیها نمیدانند که چرم دوزی میکرده است.
بیشتر بخوانید: «فرصت» با شعار سال روانه آنتن سیما شد
تهیهکننده «برو پی کارت» اضافه کرد: همه اینها در آیتم نمایشی مطرح میشود و به فراخور معرفی آن فرد مشهور، مشاغلی را هم که در زندگیاش پی گرفته در حد اشاره معرفی میکنیم که این چهرههای مشهور چه کردهاند. این آیتم یک قالب نمایشی دارد و یک معلم تاریخ با اکساسوار مرتبط با هر یک از این چهرهها این افراد را معرفی میکند مثلاً کلاه جلال آل احمد را بر سر میگذارد و به این ترتیب سراغ این چهرهها میرود.
وی اضافه کرد: در آیتم بعدی با فردی که شغلی و رشتهای انتخاب کرده است آشنا میشویم نام این آیتم «کف بازار» است و در ادامه برنامه آیتمهای کوتاهی داریم که در هر یک به نوعی به معرفی مشاغل و آدمهای موفق و یا غیر موفق آن رشتهها میپردازیم.
این تهیه کننده در پایان عنوان کرد: از آبان سال گذشته پژوهش و بعد ساخت این برنامه شروع شد الان در پس تولید هستیم و از ۱۰ تیر از شبکه امید پخش میشود. برنامه میخواهد به کلیشههای ذهنی خانوادهها و جوانان درباره مشاغل و رشتههای تحصیلی بپردازد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید