به گزارش ایران فیلم پرس، نشست تحلیل و بررسی نمایش «شهر طلا» به نویسندگی و کارگردانی حامد زحمتکش روز شنبه ۴ شهریور با حضور فهیمه میرزاحسینی، استاد نمایش عروسکی ، مهدی فرشیدی سپهر نویسنده و کارگردان ،کمیل رودی، مدیر آکادمی هوش مالی و احمدرضا حجارزاده مجری کارشناس و نویسنده در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد.
بر اساس گزارش رسیده، حامد زحمتکش به عنوان نویسنده و کارگردان از روند تولید تا اجرای اثر و علاقمندی شخصی اش پس از آشنایی با سواد مالی و گذراندن دورهای در این خصوص و جرقه ی تولید این اثر یادآور شد: در دوسال کرونا با توجه به شرایط از طریق فایل های شنیداری قصه های سواد مالی را برای کودکان تولید کردیم و از طریق رسانه ها در اختیارشان قرار دادیم و پس از عادی شدن شرایط تصمیم گرفتیم برای شروع یکی از این قصه ها که بر اساس واقعیت نوشته شده را به نمایش دربیاوریم و امیدواریم بتوانیم تمام قصههای سواد مالی که هر کدام یکی از این اصول را آموزش می دهند را به روی صحنه ببریم.
در ادامه، کمیل رودی به عنوان مدیر آکادمی هوش مالی که حامی تولید این اثر می باشد درباره ی سواد مالی و نیاز و تاثیر آن بر زندگی افراد خصوصا آموزش کودکان گفت : ما مقصر شرایط مالی نیستیم اما مسئول آن هستیم. درست دیدن شرایط و تصمیمگیری مناسب براساس آن یکی از ارکان سواد مالی است. سواد مالی مانند ورزش همگانی است که همه افراد باید از آن بهره ببرند و برای همه مفید است. در کلاسهای آموزش به کودکان از طریق بازی ، کاردستی و سایر فعالیتهایی که رنگ و بوی مالی دارند به کودکان آموزشها را انتقال میدهیم و آموزش از طریق گفتن را مفید نمی دانیم.
بیشتر بخوانید:حمید جبلی: دلتنگ تئاتر شدهام
سپس احمدرضا حجارزاده از مهدی فرشیدی سپهر دعوت کرد درباره ی این اثر که با موضوع خاص تولید شده است نظرش را بیان کند.
فرشیدی سپهر در پاسخ گفت: گماشتن هنر برای تبلیغ کالا یا موضوعات همان طور که تاریخ هنر گواه است تولید ابتذال میکند، مگر در مواردی مانند حفظ جان ، بهداشت ، سواد مالی ، سواد مدنی که به انسان ها آگاهی های لازم و مستقیمی برای زندگی می دهد و در تولید این گونه آثار باید درام را به شکلی پیش برد که موضوع سفارش بر نمایش حاکم نشود.
سپس فهیمه میرزاحسینی درباره پیشینهی طلا و دلیل ارزشمندی آن برای انسان در طول سالها و روند ارزش پیدا کردن آن به شکلی که امروزه اعتبار دولت ها را میزان دارایی طلا در استاندارد جهانی تعریف میکند مطالبی را عنوان کرد و ادامه داد: این قصه در قالب نمایش عروسکی با تکنیک نمایش کاغذی انتخاب مناسبی بوده است و کودکان در طول اجرا ارتباط خوبی با آن برقرار کرده اند و پیشنهاد ایرانی کردن اثر و گسترش طیف خاکستری شخصیت ها در درام، کمک موثرتری در باورپذیری مخاطب خواهد داشت.
نمایش «شهرطلا» تا ۱۳شهریور ماه هر روز حتی شنبهها ساعت ۱۹:۳۰در فرهنگسرای ارسباران به صحنه میرود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید