به گزارش ایران فیلم پرس، فیلم انیمیشن تلویزیونی داستان سامرا از تولیدات مرکز پویانمایی صبا که با کارگردانی مشترک حسین سلطانی و وحید چالاک و تهیه کنندگی مجید اسماعیلی در چهارمین جشنواره الغدیر در نجف، عنوان بهترین انیمیشن را از آن خود کرد.
“داستان سامرا” مربوط به زمانی است که بازسازی سامرا به اتمام رسیده و گروهی متشکل از پنج نفر تحت سرپرستی و مدیریت یک مهندس عراقی و ایرانی برای ایجاد سپر امنیتی آن تلاش میکنند این گروه از سراسر دنیا جمع شدهاند تا مانع از گسترش خشونت و تخریب مجدد حرم مطهر امامین عسگریین (ع) شوند. از سوی دیگر افرادی شیطان صفت تلاش میکنند تا با اعتقادات شیطانی خود باعث شوند تا گروهی از افراد خبیث و نادان برای این اقدامات فعال شوند.
این فیلم سینمایی روایتی است که در آن نه ملیت آدمها مهم است، نه نژاد آنها و نه جغرافیای آنان؛ مهم ایمان آنان به هدفی مشترک است که باعث اجتماع آنان بر گرداگرد مردی میشود که راه را خوب میداند.
به گفته کارگردان این انیمیشن؛ داستان فیلم نگاهی متفاوت برای حل معضل تروریسم است. تروریسم جریانی است که میبایست سرچشمههای آن را یافته و برای از بین بردن آن اقدام کرد. بدیهی است حل این معضل که گریبان بسیاری کشورها را گرفته است، نیازمند عزم جهانی نخبگان و بزرگان دنیا است. داستان این فیلم تلاش میکند این اندیشه آرمانی را با زبان انیمیشن به تصویر بکشاند.
تولید داستان سامرا از اواسط سال 87 آغاز شده و در سال 90به پایان رسید. در این انیمیشن رویکرد جدیدی را به مسئله تروریسم شاهد هستیم. از سوی دیگر فرم حساب شده اثر که توانست در عین وجود داستان مذهبی که معمولاً ایجاد کشش در آن دشوار است، جذابیت مناسبی را فراهم آورد از جمله دیگر ویژگیهای این اثر است. در این بخش مرهون زحمات سید محمود صدیقی هستیم که امکان ایجاد یکی از قویترین انیمیشنهای موجود در کشور را فراهم آورد.
اما پیش از این انیمیشن شاهزاده روم هم به مناسبت امامت امام زمان(عج) ساخته شد که بازتابهای فراوانی داشت و مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت.
داستان شاهزاده روم روایت زندگی مادر امام زمان (علیهالسلام) نرجس خاتون، دختر یوشع پسر قیصر روم از نسل شمعون یکی از حواریین حضرت عیسی (علیهالسلام) است که به دنبال یک سلسله وقایع معجزهآسا از روم به سامرا میآید و سپس به افتخار همسری امام عسگری (علیهالسلام) نایل میگردد و در نهایت حضرت امام زمان(عج) را به دنیا میآورد.
لازم به یادآوری است که سینما و تلویزیون ما نیاز به آثار با کیفیت و فاخر درباره انبیا و اولیای ما دارد تا جهانیان سبک زندگی امامان ما را بهتر بشناسند. داستانهای زیبایی که نیازمند پژوهش و ساخت سریالها، فیلمها و انیمیشنهای مختلفی است؛ کما اینکه درباره امام حسن عسکری و امام زمان دو انیمیشن ساخته شد و جا دارد فیلمها و سریالهایی ساخته و پرداخته شوند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید