حضور علی نصیریان در «نبرد رستم و سهراب» و چند خبر دیگر
گروه: تئاتر | کد خبر: 54240 | ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶
حضور علی نصیریان در اجرای نمایش «نبرد رستم و سهراب»، انتشار پوستر نمایش «ستوان اینیشمور»، اجراهای ویژه نمایش «حنوط» و دیدار دستاندرکاران جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و … از تازهترین رویدادهای هنری است.
به گزارش ایران فیلم پرس، علی نصیریان شامگاه جمعه ۸ شهریور ماه به تماشای نمایش «نبرد رستم و سهراب» به کارگردانی حسین پارسایی نشست.
این هنرمند پیشکسوت سینما و تئاتر ضمن تجلیل از طراحیهای نوین و استفاده از تکنولوژی روز برای خلق این نمایش، «نبرد رستم و سهراب» را سرشار از مفاهیم ناب و جلوههای بصری و برای هر نسل ضروری و تاثیر گذار دانست.
استاد نصیریان در جمع عوامل و هنرمندان ضمن ابراز خشنودی از تماشای نمایش گفت: من وظیفه خودم میدانستم این نمایش را ببینم و به همه شما خدا قوت میگویم.
پوستر نمایش «ستوان اینیشمور» رونمایی شد
پوستر نمایش «ستوان اینیشمور» با طراحی صالح تسبیحی همزمان با آغاز پیشفروش بلیت این اثر نمایشی، منتشر شد.
نمایش «ستوان اینیشمور» به کارگردانی هستی حسینی قرار است از ۲۲ شهریور در خانه هنر دیوار روی صحنه برود.
پیشفروش بلیتهای این اثر نمایشی نیز در سایت تیوال آغاز شده است.
همزمان با آغاز پیشفروش بلیتهای «ستوان اینیشمور»، پوستر این اثر نمایشی نیز با طراحی صالح تسبیحی منتشر شد.
تسبیحی از طراحان با سابقه پوستر تئاتر درباره نکات مدنظر در طراحی پوستر نمایش «ستوان اینیشمور» چنین گفته است: «ویژگی نمایشنامه «ستوان اینیشمور» برای من به عنوان طراح پوستر نمایش این بود که متن، ارتباطی ذهنی با جامعه امروز ما دارد. در «ستوان اینیشمور» انسانها به جان هم افتادهاند و باعث و بانی این اتفاقها بی توجه، و نگران گربه خود است. من این گربه را به صورت کلاژ طراحی کردم. از آنجایی هم که معتقد هستم نظامیها اغلب اوقات کشورداران خوبی نیستند، و از طرفی طنز نویسنده در این مورد، برایم جالب بود، گربه را در لباس یک نظامی قرار دادم. رنگ سرد آبی پوستر نیز تداعیکننده فضای سرد ایرلند شمالی، به شکلی نمادین، یادآور استبداد، محدودیت و همچنین به عنوان حال و هوای جغرافیای نمایشنامه است.»
بازیگران این نمایش به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر هستند: پویا انصاری، امیر باباشهابی، علی دالوند، حمید عاشوری، محمد عبدالوند، عاطفه کوشکی، امیرحسین ویژگی.
سانسهای ویژه نمایش «حنوط» اعلام شد
نمایش «حنوط» روزهای شنبه و یکشنبه، دهم و یازدهم شهریور روی صحنه میرود.
نمایش «حُنوط» به نویسندگی علیرضا دماوندی با کارگردانی طاها علی قارداشی امروز شنبه، دهم شهریور ساعت ۱۸ در عمارت نوفل لوشاتو میزبان مخاطبان خواهد بود. «حنوط» نمایشنامهای ازعلیرضا دماوندی است که ازهشتم شهریور با بازی سیدعلی مساوات، حمیدرضا شاهپسند، پانیذ نصیری، غزاله مهرابی، علی طاهری، رومینا بختیاری و علیرضا دماوندی در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه رفته است.
نمایش «حنوط» برخلاف دیگر آثار نمایشی که به مناسبت ایام پایانی ماه صفر روی صحنه نخواهند رفت، روزهای شنبه و یکشنبه برابر با دهم و یازدهم شهریور اجرا خواهد داشت.
روند اجرایی این نمایش از پنجشنبه پانزدهم شهریور ادامه مییابد.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت نمایش «حنوط» به سایت تیوال مراجعه کنند.
در دیدارمشترک مدیران جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان چه گذشت؟
دست اندرکاران بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان طی جلسه ای مشترک با شهردار همدان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نسبت به برگزاری هرچه باشکوه تر این رویداد ملی تاکید کردند.
امیرمشهدی عباس دبیربیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک ونوجوان، توحید معصومی مشاورعالی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی حاجیان مدیرامور جشنواره های اداره کل هنرهای نمایشی و علیرضا آقایی دبیراجرایی بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان ضمن حضور درشهرهمدان با سید مسعود حسینی شهردارهمدان، مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و حسن محمدی رییس سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری همدان دیدار و در جریان تازه ترین اقدامات مدیران اجرایی این دوره از جشنواره در استان همدان قرار گرفتند.
دبیر بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان، شهردارهمدان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در این نشست با اشاره به قابلیت های ارزنده و تجربیات ارزشمند اجرایی در استان همدان برلزوم بهره مندی از این ظرفیت ها برای برگزاری یک رویداد ملی و بین المللی تاکید کردند.
در این جلسه ضمن معرفی مدیران کمیته های اجرایی جشنواره در استان همدان، امیر مشهدی عباس، توحید معصومی، مهدی حاجیان و علیرضا آقایی گزارشی از تازه ترین اقدامات دبیرخانه مرکزی بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در تهران را به حاضران در نشست ارائه و پس از آن مقرر شد طی روزهای آینده مدیران ستاد مرکزی جشنواره با مدیران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مدیران وزارت آموزش و پرورش و دیگر نهادهای مرتبط ،جلسات مشترکی را برای هماهنگی هرچه موثرتر و با کیفیت تر این دوره برگزار کنند.
بازدید از مجموعه فرهنگی«عین القضات» شهرداری همدان به عنوان «خانه» و مرکز اصلی برگزاری «بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاترکودک و نوجوان – همدان»، پیگیری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان برای تسریع در امر ساخت یک تماشاخانه «بلک باکس» تا روزهای منتهی به جشنواره، به کارگیری نیروهای باتجربه و متخصص مستقر در استان همدان برای حضور در ستاد اجرایی جشنواره براساس نظر دبیر، آغاز به کار کمیته های اجرایی جشنواره مستفر در استان پس از برگزاری این جلسه مشترک، استفاده از پتانسیل موثر گروه ها و هنرمندان عرصه تئاتر استان همدان در اشکال مختلف برای حضور در جشنواره، اجرای آثار منتخب جشنواره های تئاتر استانی همدان با موضوع کودک و نوجوان در طول برگزاری جشنواره، حضور گروه های نمایشی در مناطق محروم و کم بضاعت استان همدان برای اجرای آثار نمایشی، آسیب شناسی مشکلات و معضلات برگزاری دوره های قبل جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در استان همدان از جمله مواردی بود که در این نشست مشترک مطرح شد.
براساس این گزارش امیرمشهدی عباس دبیر بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان هم ضمن قدردانی از همکاری مدیران بخش های مختلف استان همدان از شهرداری همدان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان به عنوان یکی از حامیان اصلی این رویداد درخواست کرد تا بهترین امکانات و ظرفیت های بالقوه استان دراختیار گروهها و هنرمندان شرکت کننده در جشنواره برای میزبانی شایسته از شهروندان همدانی و مخاطبان جشنواره قرار داده شود.
سید مسعود حسینی شهردار همدان هم با تاکید براجرای هر چه بهتر برگزاری این جشنواره در همدان توضیح داد: با توجه به نزدیکی به زمان برگزاری جشنواره هر چه سریع تر کمیتهها تشکیل و کارهای اجرایی شروع شود. البته که شهرداری همدان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با هم افزایی، هم دلی و بهرهگیری از تجربیات و ظرفیتهای یکدیگر می توانند کیفیت بالایی را برای جشنواره رقم زده و کارها را به نحو مطلوب پیش ببرند.
شهردارهمدان جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را آبروی همدان دانست و تصریح کرد: امیدوارم با مشخص شدن کمیته ها ، معرفی و استقرار آنها ، وظایف مشخص شود و همه پای کار بیایند تا حوزه تبلیغات، فضاسازی، تولید محتوا و برنامههای جنبی به بهترین شکل اجرا شده و ما شاهد برگزاری این جشنواره با هدف ارتقای فرهنگ، هنر و ادب و ایجاد زیرساخت ها برای اجرای برنامههای بلندمدت فرهنگی باشیم.
مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز با ابراز خرسندی از برگزاری دوره بیست و نهم جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان تصریح کرد: خوشبختانه دراین چارچوب توانستهایم به اهداف مشترک بسیار موثر و خوبی با شهرداری همدان ، اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه مرکزی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان برسیم. شرایطی که منجر به آغاز فعالیت های اجرایی ستاد استانی این رویداد شده و امیدواریم بتوانیم در این دوره با همراهی هنرمندان و گروه های شرکت کننده، مخاطبان و مدیران بخشهای مختلف شاهد برگزاری یک رویداد باشکوه باشیم.
بیست و نهمین «جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت استانی شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران آبان ماه سال جاری با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان برگزار خواهد شد.
«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط نسلها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثرگذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید